ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AFRIKA

DSC_0051-1024Στον Ελαιώνα Διακοπτού Αχαΐας, κοντά στην θάλασσα( μόλις 200 μέτρα)  αλλά και  στον πανέμορφο ορεινό όγκο του Χελμού δημιουργήσαμε για εσάς έναν ιδανικό χώρο φιλοξενίας και ξεκούρασης.

Το ξενοδοχείο μας  διαθέτει  27 δωμάτια δυναμικότητας 68 κλινών. Ανήκει στην Β’(***+) κατηγορία 3 αστέρων και βρίσκεται στις παρυφές του χωριού μέσα σε έναν ιδιόκτητο χώρο 7 καταπράσινων στρεμμάτων. Απέχει 160 χλμ από την Αθήνα, 50 χλμ από την Πάτρα και 12 χλμ από το Αίγιο. Τα Καλάβρυτα και το χιονοδρομικό Κέντρο του Χελμού απέχουν  39 χλμ και 54 χλμ αντιστοίχως.

Εάν η χαλάρωση, η ηρεμία αλλά και η επαφή με τη φύση αποτελούν κύριο ζητούμενο των εξορμήσεων σας τότε ο χώρος μας περιτριγυρισμένος από ελαιώνες και πορτοκαλεώνες, μακριά από κάθε κύριο δρόμο και ήχο που ενοχλεί προσφέρει την ασφάλεια  του μεγάλου περιφραγμένου κήπου του και την φιλόξενη ατμόσφαιρα των χώρων του, για ευχάριστη παραμονή και ξεκούραση, για εσάς και την οικογένειά σας. Προσεγγίστε με τα πόδια μια από τις ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου για να χαρείτε τον ήλιο και την θάλασσα ή   απλώς χαλαρώστε  στην πισίνα του ξενοδοχείου μας και απολαύστε το ποτό σας στο pool bar μας.

Ξεκινήστε  από εδώ τις εξορμήσεις σας προς τα κοντινά  Καλάβρυτα  με αυτοκίνητο ή με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο. Οργανώστε εκδρομή και επίσκεψη των σημαντικότερων αρχαιολογικών χώρων της Νότιας Ελλάδας όπως των Δελφών, της Αρχαίας Ολυμπίας, της Αρχαίας Κορίνθου, των Μυκηνών της Αρχαίας Επιδαύρου και των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων των Αθηνών.

Αν σας αρέσει η πεζοπορία τότε εκμεταλλευτείτε την δυνατότητα να βαδίσετε ένα κομμάτι του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 που περνάει από το χωριό μας και διασχίζει το πανέμορφο φαράγγι του Βουραϊκού  ποταμού ή των πολλών άλλων επιλογών που προσφέρει η ορεινή Αχαΐα.

Είστε λάτρεις του ποδηλάτου; Η περιοχή μας προσφέρεται για εξερευνήσεις που ξεκινούν από πολύ εύκολες διαδρομές μέχρι εξειδικευμένες ορεινές.

Το ξενοδοχείο μας με την ζεστή οικογενειακή του ατμόσφαιρα περιμένει να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του.